Karriär

Jobba på Agima

Agima erbjuder managementtjänster för utveckling av verksamheter inom samhällsbyggnad och tekniska konsulttjänster inom samhällsbyggnad. Vi är rätt val för dig som vill utveckla och utvecklas och bidra till en hållbar utveckling. Vi lägger stor vikt vid analys men det är i genomförandet vi gör skillnad. På riktigt.

Lediga tjänster

Agima är ett framgångsrikt och växande företag. Vi söker dig som vill göra skillnad och bidra till ett hållbart samhälle!

Agima söker verksamhetsutvecklare
Agima söker tekniska konsulter inom samhällsbyggnad

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta vår COO Sanna eller VD Fredrik

Medarbetarlöfte

Agimas medarbetarlöfte utgår från att det är vi tillsammans som skapar förutsättningar för en ännu bättre medarbetarupplevelse.
  • På Agima har du stor frihet och möjlighet att forma din egen utveckling och därmed bidra till samhällsutvecklingen. 

  • På Agima kan du göra skillnad från dag 1 - du behövs och är central i affärsmodellen. Hos oss är det därför viktigt att du tar ansvar. Vi ger dig tillit och förtroende för dina kundrelationer. 

  • För att vara framgångsrik och trivas hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar; Vi utvecklar varandra,  verksamheter och samhället. 

  • Vi arbetar också systematiskt med lärande och utveckling. Kompetenta och bra kollegor är prioriterat på Agima. 

  • Vi värdesätter gemenskap och att arbeta tillsammans, det ger energi och inspiration. Vi strävar efter att vara minst två i uppdragen både för lärande och trygghet för kunden. Hos oss kommer du att få delta i teamskapande aktiviteter. 

  • Frihet och balans på riktigt betyder på Agima att du verkligen kan påverka din tid och att vi har förståelse för att livet består av andra saker utöver arbetet. 

  • På Agima är vi övertygade om att olikheter berikar.

Student

Vi på Agima vill gärna lära känna dig som fortfarande pluggar!

Om du studerar inom samhällsbyggnad på universitet eller högskola och är intresserad av verksamhetsutveckling är du varmt välkommen att höra av dig till vår studentkontakt, Mikael.

Nedan kan du läsa mer om att skriva kandidat-/examensarbete eller extrajobba hos oss.

Examensarbete
Praktik/Extrajobb

Kontakta oss

Hör av dig till vår studentkontakt: