Med sina rötter (och ett av två kontor) i Småland firade Agima självklart den småländska nationaldagen Fössta tossdan i mass med tillhörande massipantååta. Den här gången genom att bjuda in nätverket med nuvarande och gamla studenter från inriktningen Geografisk IT på KTH. Förutom tååta bjöd kvällen på trevligt mingel och ett På spåret-inspirerat Smålandsquiz. På vilken nivå klarar du av att lista ut vilken smålänning som efterfrågas?

  • 10p: Vi söker efter årets smålänning 1993. Han borde kanske ha stavat sitt efternamn med K + K och är en av få som dött på grund av luftgitarr.
  • 8p: 1999 bildades ett karriärsnätverk för kvinnor med vår smålännings förnamn eftersom det fanns fler VD:ar med samma förnamn än vad det fanns kvinnliga diton.  Boken om hans liv heter, såklart, 8000+.
  • 6p: Ett av hans mest minnesvärda ögonblick utspelade sig vid Cho Oyu. Sambon Renata är känd som en av världens bästa på samma område och gjorde honom sällskap på många av hans resor.
  • 4p: Denne äventyrare var förste skandinav på K2 och cyklade hela vägen från Skinnarviksberget till Mount Everest. Efter att ha bestigit toppen, utan syrgastuber, ja då cyklade han helt sonika hem igen.
  • 2p: Gör han kropp-kaka? Nej, på fössta tossdan i mass är det ju massipantååta som gäller!

Tack alla som medverkade till en riktigt trevlig kväll!