Verksamhetsutvecklare

Agima Management är ett framgångsrikt och växande företag som nu söker dig som, liksom vi, har en passion för rådgivande konsulttjänster som utvecklar verksamheter.

Kvalifikationer
Du har en gedigen verksamhetskompetens från samhällsbyggnadsområdet eller inom IT. Du har en specialistprofil inom något område såsom exempelvis ledning och styrning, förändringsledning, projektledning, processledning, teknik och/eller IT. Du har några års yrkeserfarenhet. Om du har erfarenhet som ledare och/eller konsult är det ett extra plus.

Andra egenskaper som vi värdesätter
Vi har en företagskultur som grundar sig på lagarbete, engagemang och ansvarstagande. Framgång kräver samarbete och därför är vi genuina lagspelare i vårt team. Vi vill gärna att du och alla våra nya medarbetare har följande personliga egenskaper.

  • Du är specialist
  • Du har attityd och personlighet
  • Du är en lagspelare
  • Du är övertygad om att personliga relationer bygger affärer
  • Du är entreprenör

Det är en fördel om du trivs i rollen att leda workshops, seminarier och/eller utbildningar. Du är en god kommunikatör.

Tjänsten
Vi erbjuder dig ett utvecklande och självständigt arbete samt en stor möjlighet att själv påverka vilka uppdrag du säljer in och arbetar i. Du skapar och genomför uppdragen tillsammans med dina kompetenta och engagerade kollegor. Agima har kontor i Stockholm och Jönköping och de flesta uppdrag genomförs i närområdet kring dessa orter.

Kontakta oss
Intresserad? Kontakta gärna Sanna Sparr Olivier, 072-141 6381 alt. sanna.sparrolivier@agima.se om du är intresserad av tjänst i Stockholm eller Jonas Kallin, 072-223 7472 alt. jonas.kallin@agima.se om du är intresserad av tjänst i Jönköping. Du kan även kontakta Jan Zakariasson, 073-412 6322 alt. jan.zakariasson@agima.se, för att diskutera dina möjligheter inom Agima.

Ansökan
Du skickar din ansökan per e-post till info@agima.se. Vi hanterar ansökningar löpande. Rubricera e-postmeddelandet med ”Ansökan: Verksamhetsutvecklare till Agima”.

Agima erbjuder managementtjänster med en inriktning mot samhällsbyggnad och IT. Agima är managementkonsulter med branschkompetens inom utvalda branscher.

Vi är oberoende. På riktigt. Detta är Agima Managements unikitet.

Kontakt Stockholm

Luntmakargatan 66 (plan 4)
113 51 Stockholm
info@agima.se


Kontakt Jönköping

Science Park
Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
info@agima.se


© 2015 Agima Management AB