Agima växer

Som vi nämnt tidigare växer vi så det knakar. Just därför har vi skapat en karriärsida. Där kan du som vill arbeta hos Sveriges mest hållbara samhällsutvecklare spana in för att se om det finns en tjänst som skulle passa dig. Och är det så att det i nuläget inte finns en tjänst som passar dig – anslut dig ändå till vår karriärsida så du inte missar om en roll som du är intresserad av dyker upp.

Hur är det att arbeta på Agima?

Vi är ett företag som lever efter vår ledstjärna och våra värderingar: vi utvecklar varandra, verksamheter och samhället. Hos oss får du utveckla och utvecklas! Agimas medarbetare drivs av passionen att göra skillnad. Att tillsammans med kunder och kollegor utveckla samhället till nytta för medborgarna. Vi jobbar i team, delar erfarenheter och stöttar varandra och vi jobbar tillsammans för att nå vår vision.
Hos oss får du frihet under ansvar och vi förväntar oss att du är en aktiv part i vår utveckling framåt.
Agima är ett medarbetarägt företag och alla medarbetare har möjlighet att bli aktieägare.

  Vilka förmåner får du som arbetar på Agima?

 • Friskvårdsbidrag:
  På Agima tycker vi att friskvård är viktigt. Därför får du 5000 kr i friskvårdsbidrag.
 • Semester:
  I vårt kollektivavtal har vi 25 dagars semester men vi tycker att balans mellan arbete och fritid är viktigt så därför har vi 30 dagars semester.
 • Frukost på vår mötesplats:
  Vi tycker om att ses och bjuder på frukost varje dag på mötesplatsen.
 • Vinstdelning:
  Vi jobbar tillsammans för Agima. Det är därför självklart att vårt vinstdelningsprogram utgår ifrån att vinsten delas lika för alla medarbetare.

Och vi är väldigt stolta över att vara certifierade som “a great place to work”.
100% av Agimas medarbetare säger att på Agima får man vara sig själv.

16 - 01 - 24