Är du vår nästa verksamhetsutvecklare inom kundservice?

Vi på Agima inleder året med strålande nyheter – vi växer och behöver därför bli fler medarbetare till vårt kontor. Och först ut är vår avdelning Kund- och medborgarservice som behöver en ny kollega; verksamhetsutvecklare inom kundservice. Denna roll är enbart ett steg på vägen mot vår stora rekryteringsplan som ingår i våra mål för 2024 där vi ser att vi kommer att behöva växa inom samtliga avdelningar och bredda vår spetskompetens ytterligare.

Som verksamhetsutvecklare inom kundservice betyder det att du kommer arbeta med många olika typer av uppdrag som genomsyras av att alltid ha kunden i fokus. Du får jobba i ett team som har roligt tillsammans i ett växande bolag. Som konsult på Agima får du utveckla och utvecklas och du får möjlighet att göra skillnad och utveckla samhället till nytta för medborgarna.

Vi söker dig som har erfarenhet av kontaktcenter, kundservice eller ServiceDesk i utvecklande eller ledande roll och vi ser gärna att du har:
– Kunskap/utbildning inom digitalisering.
– Erfarenhet av processkartläggning.
– Erfarenhet av verksamhetsanalyser.

Det är meriterande om du också har någon/några av följande erfarenheter:

  • – Erfarenhet av offentlig sektor.
  • – Erfarenhet av kravställning/upphandling/införande av systemstöd inom offentlig. sektor; helst inom telefoni, kontaktcenterplattform eller felanmälansystem.
  • – Förändringsledning och/eller innovationsledning.
  • – Erfarenhet av tjänstedesign och/eller kundresor.
  • – Erfarenhet av att ha arbetat med någon typ av försäljning.

 

Så vill du vara med på vår resa mot att bli Sveriges mest hållbara samhällsutvecklare?
Klicka här och sök tjänsten redan idag!

16 - 01 - 24